Dutch English

Algemene voorwaarden

Lulay wol en breigaren
Boterdijk 38
6916BX Tolkamer
kvk 51869047
Btw nr. NL129329277B03
Tel: 0615260813
Mail adres info@lulay.nl

Winkel:
Tweede Walstraat 83
6511LR Nijmegen

1. Alle prijzen zijn in euro, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. De BTW op producten is 21%.

2. De verzendkosten worden berekend aan de hand van het gewicht en de omvang van je bestelling. Tijdens het bestellen worden de verzendkosten berekend.

3. Bestellingen worden pas verzonden nadat de betaling is ontvangen. Er wordt hierop geen enkele uitzondering gemaakt of kunnen betaald worden op het moment dat de producten worden afgehaald in Nijmegen/Tolkamer of op een markt waar Lulay staat.

4. Leverbaarheid en prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

5. Mocht een artikel niet meer te verkrijgen of niet meer op voorraad zijn dan wordt enkel in overeenstemming met de klant een ander artikel geleverd, na geleverd of de bestelling word geannuleerd.

6. Bestellingen die na twee weken niet zijn betaald, worden geannuleerd.

7. De producten worden, nadat betaling is ontvangen,  binnen uiterlijk 5 werkdagen verstuurd anders zal er contact opgenomen worden. De opgegeven levertijd is slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft je geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht je bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden. Uitzondering op de levertijd is als de webshop is gesloten i.v.m vakantie. Bestellingen kunnen dan later worden verzonden.

8. Annuleren van een bestelling is mogelijk binnen 24 uur na ontvangst van onze orderbevestiging  per e-mail. Je bestelling annuleren kan alleen door een e-mail te sturen aan info@lulay.nl Vermeld hierin duidelijk je naam en het ordernummer. Indien de geannuleerde bestelling reeds is betaald, zal deze binnen 14 dagen worden terugbetaald.
Voor beschadigingen aan de artikelen tijdens het vervoer door Post NL of door anderen zijn wij NIET aansprakelijk.

9. U kunt binnen zeven werkdagen na ontvangen van de producten deze retourneren. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar iris@lulay.nl.De producten dienen in originele staat te verkeren en verpakkingen dienen ongeopend te zijn. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper.

10.De retourregeling vervalt indien:

  • De artikelen zijn gebruikt of beschadigd door eigen toedoen.
  • De retourzending niet op de juiste manier is gemeld en overlegd.
  • De artikelen niet in de originele verpakking retour zijn gestuurd

11. Aanbiedingen zijn zolang de voorraad strekt.

12. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de instelling van uw beeldscherm. Eventuele kleurafwijkingen kunnen voorkomen.

13. Winkelen via internet is kopen op afstand. Voor sommige consumenten lijkt dat een onveilige handeling omdat er geen persoonlijk contact is tussen koper en verkoper. Lulay begrijpt dit en doet er daarom alles aan om zeer vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. De persoonsgegevens die bij de bestelling worden gevraagd, worden uitsluitend gebruikt voor een goede afhandeling van de bestelling en de communicatie met de klant. Lulay zal persoonsgegevens nooit aan derden verkopen of verhuren of op een andere manier kenbaar maken. Indien persoonlijke gegevens nodig zijn voor het onderhoud, het beheer of de ontwikkeling van deze website, zal die informatie uitsluitend voor dat beperkte doel aan eventuele derden worden verstrekt. Voor statistische doeleinden houden wij gegevens bij van bezoekersaantallen en frequenties. Deze gegevens zijn echter niet persoonlijk van aard.